Fuglesang


Mitt bidrag til Kort o Mania utfordring nr 9 :) oppgaven lyder:

Denne gang er det en fri udfordring, Udfordringen lyder sådan her ingen motivstempler,ellers kan du lave lige hvad du vil af Kort, æsker,poser, ja lige hvad du finder på:)du må gerne bruge tekst stempler hvis har lyst til det:)

Jeg har brukt bazzill (java), kakeservietter, papir fra The Latte Stack, blomster fra Papirloftet. Fuglen er fra Nille. (!)

ElefantmarsjenSukkersøt utfordring #69 handler om barnesanger. Jeg har valgt Elefantmarsjen. For de som ikke kjenner den:

En elefant kom marsjerende
bort over edderkoppens fine spinn,
syntes at veien var så int'ressant
at han ville ha med seg en annen elefant

To elefanter kom marsjerende
osv.....

Stemplene er Tim Holtz (igjen ;) ) og papirene er Bazill og 7 Gypsies. Blomster fra papirloftet og Petaloo, game-spinner fra TH.Har prøvd å leke meg litt med collage.. synes det er spennende å bygge opp bilder på denne måten. Stemplene jeg har brukt er alle Tim Holtz sine og fargeleggingen er gjort med svamp og distress ink. Kortet er ikke sendt enda, men kommer nok til å havne hos en herremann :)

For kalde dager...


Det er noe herk å fryse på fingrene! Et par til meg, og et par til min kjære. :)

Nytt kort


Dette kortet skulle egentlig vært med i en Sukkersøtt konkuranse (med tema ekstravagansa) men kom aldri så langt at jeg fikk postet det :P Løven er fra Tim Holtz - elsker stemplene hans! Den er også det første jeg har embosset. Fikk utstyr til det for bare litt siden.. Men det var veldig morro, så blir mer av det!

Hobbykroken min! :D
Ble innredet i høst. Stort sett Ikea - stæsj men har kommet til noe nytt etterhvert. Og ubesluttsom som jeg er driver jeg stadig og ommøblerer litt ;) Tivolien min er et veldig viktig innventar. Symaskinen står dessverre mye mer stille en jeg skulle ønske. Men nå skal jeg snart til å sy puter til campingbussen vår:) en gammel transporter. kanskje det kommer et bilde av den etterhvert? Smykkelage-stæsjet havner stadig lenger opp i hyllene, det er kortlaging som er det store nå om dagen. Plassen er kompakt men jeg har det aller meste av det jeg trenger. Men blir neppe aktuelt med noen CB eller lignende riktig enda;)


Bursdagsgave til kjæresten min. Gavekortet er 12"x12". Prinsippet er at han må spinne julet i midten for å vinne en av de tre "prisene" nede til høyre. Kanskje litt vanskelig å se detaljene på bildet.. Det er ikke alltid så greit å finne på en god gave til kjæresten, men tror dette falt i smak;)Noen tidligere kort...

Et kort jeg gav ei venninne som tok meg med på min første sopptur i høst!
Her er et kort jeg laget for en stund siden, ble sendt til en venninde. Lilla er en litt uvant for meg men jeg syntes egentlig det er en veldig fin farge...

Årets julekort

Før jul ble det produsert en del julekort til familie og venner. Jeg liker godt å lage julekort, tror det har noe med det trivelige temaet å gjøre. Og de fine fargene. Bilder viser flesteparten av kortene, minus noen som allerede var sendt.

Velkommen til bloggen min!

Dette er første gang jeg prøver meg på blogging, og er spent på hvordan dette fungerer! Bloggen er ment å i hovedsak være en hobbyblogg med vekt på kortlaging. Men jeg kommer sikkert til å legge ut litt bilder av strikkeprosjekter og annet også ;)