Påskesokker til mamman min


Mamma og jeg er litt det samme - vi er begge fryktelig glad i ullsokker.. Men tenk - sommerkvelder kan være kjølige de òg når man skal sitte oppe seint og grille og drikke hvitvin..


Jeg har våget meg på å prøve en ny oppskrift - tanken på å slippe å strikke ribber på hele sokken er forlokkende. Så jeg har testet oppskriften til Frk.Badegakk - og det blir flere av disse.. Litt store til meg, men forhåpentligvis perfekte til mamma :)


Jeg har strikket dem i Silja garn på pinnenr. 3.0 
Og de startet egentlig som et mer ambisiøst prosjekt - two at a time socks.. Gikk forsåvidt greit, men så knakk jeg en pinne. Og innså samtidig at det var like greit å bare strikke dem samtidig - men på hvert sitt pinnesett :P


Pinnekroken vil at du skal strikke sokker - så det har jeg gjort ;)

Ha en riktig fin påske alle sammen!

Vår, vær så snill...


ÅÅååh, som jeg lengter mot vår!
Jeg vil ha sol, og lukten av jord og grass. Jeg vil ha milde vinder og grillukt! Jeg vil ha fulgesang og hengekøye!

Så det så! 


Har brukt stempel fra LOTV som jeg har fargelagt med Promarkers. Masse restepapir... Puncher fra Nille. Bling fra boksen min og tekststempel som jeg for lengst har glemt opphavet til. Så det så...


 Innsiden har rammer av Washitape, mere blomster og bling. Lengselen etter vår ble ikke mindre når jeg så bildeutfordringen hos Anonyme Scrappere: 

  
Se den ligner på vår Kjell da ♥ Jeg vil ha vår - så vi kan reise på tur igjen!

 
 Ellers deltar jeg også hos:

Kort o Mania - Gutta boys!
Papirdokkene - alt er lov

I morra reiser jeg på påskeferie til Skottland - så ha det bra alle sammen! :)

Bøff til Pappa


Halsen jeg strikket til pappa i fjor fikk seg en utilsiktet omgang i vaskemaskinen og bestillingen på en ny er nå ferdig og levert.

Oppskriften er VELDIG enkel:
Ta 25g (ca) Drops Alpaca + 25g Tynn Merino (jeg brukte Eddagarn fra Viking of Norway), en stk rundpinne (eller settpinner) str. 4mm.
Legg opp 84m og strikk ribber slik: *4r, 3vr* - gjenta ut omgangen og fortsett til bøffen er så lang som du vil ha den :)

Ha en fin dag!

Wood Hollow og nye merkelapper


Etter å ha beundret de lekre Wood Hollow luene til to vrange fant jeg at tiden var moden for å prøve ut mønsteret selv :)Mønsteret er designet av Kirsten Kapur og kan kjøpes her.


Jeg har strikket lua i Abualita tjukk merino på pinne 4.5 og resultatet ble en utrolig myk og god lue som for en gangs skyld passet den tiltenkte brukeren - nemlig MEG :D 


Jeg bestemte meg for å droppe dusken jeg da - synes liksom det blir en barnelue med en gang den har dusk :P

Også fikk jeg merkelappene mine i posten i forrige uke! Og de ble akkurat som jeg håpet - jippi! Så ha en riktig fin tirsdagskveld alle sammen!
Koselig at du tok turen innom :)

Aestlight

Da var jeg ferdig med Aestlight sjalet til bestemor.


Jeg har brukt Abuelita 3-tråds merino på rundpinne 4. Sjalet ble utrolig mykt og godt, men nok en gang har jeg strikket ganske stramt så det ble ikke så stort som jeg håpet ;)


 Likevell: bestemor ble glad og jeg ble ganske fornøyd med mitt første hullstrikk prosjekt.


Også måtte jeg lage et kort til. Jeg har brukt en cd lomme i papp som base. Deretter har jeg festet på en doily som jeg har distresset med lyselilla blekk. Utenpå der er det en overlay fra Panduro distresset med litt brunt i kantene.


Prikken over i'en - en blonde, snor og litt bling.


 Papirdokkene synes det er damenes tur og siden jeg har laget både sjal og kort til min kjære bestemor legger jeg inn kortet hos dem.

Ha en fin dag alle sammen!
Takk for at du tittet innom!