Til gullbryllup

Bestemor og bestefar har gullbryllup om noen strakser så da måtte jeg til med kortlaging!
Jeg har gått for et veldig rent og enkelt kort denne gangen. I dette kortet er jeg svært inspirert av et kort som Anita hadde i Et trykk nr 1 2010. Anbefaler å ta en titt i bloggen hennes! Takk for inspirasjonen! :D


Jeg lette lenge og lengre en lenge for å prøve å finne et passende bilde av gullbryllupsparet, men måtte gi opp til slutt og puttet et nettbilde i rammen i stedet. Rammen er fra Melissa Frances, blondene kommer fra bl.a Prima, Kuttut og Panduro. Gratulerer er embosset i gull.Insiden skal få hvite ovale skrivefelt. Men jeg liker å skrive på dem først og lime dem inn etterpå..


Rosene har jeg duttet i litt gullembossing. Perlene jeg har brukt er fra Prima.Og detta ble visst enda et bidrag til Sukkersøtt sin utfordring #90...
Samt "kammerpikenes begrensning"

3 kommentarer:

 1. Guriland så lekkert! For noen herlige blonder du har brukt her! Dette vil nok besteforeldrene dine sette stor pris på! Ikke mange som får oppleve gullbryllup heller, virkelig imponerende.
  Tuusen takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 2. Så lekkert kort:)
  Lekre blonder og ramme.
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt:)
  Klem fra Inger Marie

  SvarSlett
 3. Nydelig kort Silje! Kjempefine blonder du har brukt, og veldig fint pynet. Søtt lite bilde i rammen, dette passet veldig god til et gullbryllup :-)
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret.
  Klem Guro

  SvarSlett