New AnnisJeg ble såpass fornøyd med det forrige Annis sjalet jeg laget at jeg ville lage et til. Når jeg da atpåtil fant ut at jeg (på ekte nybegynnersvis) har gjort kastene feil vei og at hullene blir SÅ mye penere når jeg gjør det riktig - nei da var det ikke noe å vente på. Prosjektet har vært med meg både til Hvasser, Danmark og på flyttelasset så det har ikke gått fullt så fort som jeg hadde håpet. (Helst skulle jeg vært ferdig så jeg kunne bruke det med en gang..)

 


Siden garnlageret mitt var pakket ned i pappesker og stuet i et minilager mens vi ventet på å overta nytt bosted, falt garnvalget på Symre som jeg hadde kjøpt i løpet av ferien.
 Et tilfeldig men godt valg.

Jeg brukte ca 130 gram med Symregarn i S075
Pinnestr. 5,5
Endringer fra mønsteret er som forrige utgave; jeg har gjort en ekstra repetisjon av lacemønsteret. Jeg har også droppet nuppene og lagt til en hullkant øverst etter inspirasjon fra Roxie NLs versjon.

1 kommentar:

  1. Så fint sjal! Jeg har akkurat strikka et sjal i symre, i to rosafarger, og nå er jeg i ferd med å hekle en kant. Jeg har brukt tynnere pinner, nr 3, strikker løst. Men kanskje det kunne være et poeng å bruke tykkere pinner, slik at det blir mer luftig. Nydelig mønster. Finner man det på Ravelry?

    Merete

    SvarSlett